Proaspăt divorțată (Detalii), presupusa amantă a Prințului William, locuiește acum la doar 4 km de Palatul Prințului de Wales.

Rose Hanbury trăiește într-un conac de lux. Casa acesteia s-ar afla la patru kilometri de reședința Prințului William și a Prințesei de Wales. Unele surse susțin că Prințul William și amanta sa obișnuiau să se vadă pe ascuns în conacul acesteia.

Kate Middleton și Prințul William se învecinează cu Rose Hanbury. Marchiza de Cholmondely locuiește într-un conac frumos din Norfolk, foarte aproape de casa Cuplului Regal, Anmer Hall. Rose, în vârstă de 39 de ani, obișnuiește să găzduiască multe întâlniri în conacul său și al fostului său soț.

Rose Hanbury trăiește într-un conac de lux

Rose Hanbury va participa la încoronarea Regelui Charles. Majestatea Sa i-a oferit fiului acesteia un rol important. Oliver și alți nouă micuți se vor ocupa să-i țină roba Regelui n timpul ceremoniei de încoronare.

Printre cei două băieței se numără și prințul George, fiul lui Kate Middleton. Momentul istoric urmează să fie urmărit de oamenii din lumea întreagă.

Experții regali vorbesc tot mai des despre reședința lui Rose. Zvonurile susțin că Rose și William s-ar fi întâlnit în conacul de lux de mai multe ori.

Casa Marchizei se află la 4 km de Anmer Hall, reședința Prințului și Prințesei de Wales. Rose a fost căsătorită cu David Rocksavage. Deși cei doi nu au confirmat faptul că au divorțat, mai multe publicații susțin că cei doi ar fi cerut divorțul încă din 2020.

Rose trăiește în Houghton Hall din Norfolk. Casa face parte dintr-o proprietate deținută de David. Proprietatea este estimată la valoarea de 112 milioane de lire sterline.

Houghton Hall a fost construit la începutul anilor 1720 și i-a aparținut Primului Ministru al Marii Britanii, Sir Robert Walpole. David este descendent direct al acestuia.

Cum arată casa în care locuiește Rose Hanbury

Interiorul conaculuie ste unul care te lasă fără cuvinte. Interiorul fastuos a fost proiectat de William Kent. Kent a mobilat generos camerele de la primul etaj, iar tavanul este pictat și are sculpturi atent realizate. Apartamentele aveau scopul de a impresiona oaspeții de seamă care veneau la Sir Robert Walpole.

Unele dintre cele mai neprețuite opera de artă pe care Walpole le-a deținut au rămas moștenire vreme de generații, iar în prezent decorează în continuare camerele din conacul de lux. Nici reședința deținută de Kate Middleton și Prințul William nu este mai prejos.

Anmer Hall a fost transformată după gusturile Prințesei de Wales. S-a investit peste 1.5 milioane de lire sterline pentru renovarea reședinței. Camerele de lux din conacul lui Rose sunt decorate cu obiecte de artă de colecție.

Cel mai mare dormitor include un pat Shell, decorat cu broderie argintie și franjuri de catifea verde. Conacul mai include și un salon de marmură în care erau așteptați invitații. Walpole a cheltuit o mulțime de bani pentru a decora camerele conacului.

Conacul este locuit în presented Rose și fostul soț, spun publicațiile internaționale. Rose și David s-au logodit în anul 2009, iar la scurt timp au anunțat că așteaptă o perche de gemeni. Cei doi s-au căsătorit la primăria din Chelsea.

sursa