O copilă de 12 ani dispărută de 4 zile, găsită moartă într-o pădure din orașul Freudenberg din Germania. Două fete de aceeași vârstă au fost reținute fiind suspectate că ar fi înjunghiat-o mortal pe cea de-a treia fată.

Fata, care a fost identificată doar cu prenumele Louise din motive de confidențialitate, a dispărut sâmbătă după ce a vizitat un prieten.

Ea a fost găsită înjunghiată mortal duminică într-o pădure din apropierea unei foste gări, după o căutare masivă a poliției.

O copilă dispărută de 4 zile, găsită moartă într-o pădure. Două fete de 12 ani i-au dorit moartea

Procurorul de caz a declarat reporterilor că “trebuie să presupunem că această crimă a fost comisă de doi copii din cercul de cunoștințe al victimei”.

Cele două copile suspecte, care au 12 și 13 ani, au mărturisit crima, a declarat ofițerul de poliție Florian Locker.

Invocând vârsta suspectelor, oficialii poliției au refuzat să dea alte detalii privind identitatea, motivul sau dacă o cunoșteau pe victimă de la școală.

Cele două fete se află sub vârsta răspunderii penale, care este de 14 ani în Germania. Prin urmare, ele nu au fost arestate, ci au fost luați în custodia unui birou de asistență socială pentru minori.

Poliția a declarat că victima avea mai multe răni prin înjunghiere și a murit din cauza pierderii de sânge.

Guvernatorul statului Renania de Nord-Westfalia, unde se află Freudenberg, s-a declarat îngrozit de crimă.

Citește și: Drona Reaper doborâtă de ruși putea fi lansată de la Câmpia Turzii. A început goana după recuperare

“Este de neînțeles și de nesuportat ca niște copii să fie capabili de astfel de acte oribile”.

Suspectele au recunoscut crima

El a promis că autoritățile vor face tot ce le stă în putință pentru a face lumină asupra motivelor și circumstanțelor crimei.

Fetele suspecte au fost vizate de anchetatori deoarece declarațiile lor de la o audiere inițială contraziceau declarațiile altor martori.

La o audiere repetată, luni, în prezența tutorilor legali și a psihologilor, fetele s-au confruntat cu contradicțiile și, în cele din urmă, au mărturisit fapta. Ambele fete nu fuseseră anterior considerate suspecte de poliție, potrivit abcnews.

sursa