Liderul PPDA, Andrei Năstase, îndeamnă oamenii din circumscripţia Hînceşti să nu voteze pentru candidatul PAS, Olesea Stamate.

Într-o intervenţie live pe Facebook, Năstase spune că alegătorii trebuie să susţină oamenii, nu partidele care stau în spatele acestora, făcând trimitere clară la candidatul Olesea Stamate, susţinută de partidul Maiei Sandu.

“Vă rog să susţineţi oamenii şi nu partidele care îi susţin. Uitaţi-vă ce au făcut în timp, ce a făcut în timpul când era foarte complicat în Republica Moldova. Noi ştim ce a făcut Grigore Cobzac, a rezistat alături de alţi oameni care nu şi-au pierdut demnitatea”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că Platforma Demnitate si Adevăr îl susține pe candidatul independent Grigore Cobzac la alegerile parlamentare noi, care vor avea loc pe 15 martie în circumscripția uninominala nr. 38 Hîncești.

La rândul său, Partidul Acţiune şi Solidaritate o susține pe Olesea Stamate, fost ministru al Justiţiei şi persoană apropiată de liderul, formațiunii, Maia Sadu.