Organizația Mișcării Alternativa Națională din Chișinău l-a propus, astăzi, pe liderul formațiunii, Ion Ceban, pentru desemnarea la funcția de primar al Capitalei la alegerile locale din 5 noiembrie. În următoarele zile, Biroul politic MAN urmează să se expună asupra acestei propuneri și să ia o decizie privind desemnarea candidatului.

Propunerile membrilor MAN au fost făcute în cadrul unei conferințe a Organizației MAN din Chișinău.

”Mulțumesc pentru încrederea acordată, pentru suport și sunt mândru de echipa pe care o conduc”, a declarat Ion Ceban în fața mulțimii.

Tot în cadrul conferinței, au fost propuse pentru desemnare și echipele MAN pentru Consiliul Municipal Chișinău și pentru consiliile locale din cele 18 suburbii, dar și candidații pentru orașele și comunele din componența municipiului Chișinău.

”Suntem mulți, puternici și determinați să mergem înainte. Partidul MAN are cei mai buni specialiști în toate domeniile care sunt gata să muncească, să se implice pentru dezvoltarea Chișinăului și suburbiilor. Noi merităm să locuim bine la noi acasă și nimeni nu va veni să ne facă curat în locul nostru, deoarece omul sfințește locul. De noi depinde cum va arăta viitorul nostru, a Capitalei și suburbiilor”, a mai adăugat Ion Ceban.