Andrei Năstase a declarat că actuala guvernare, președintele Igor Dodon și Ilan Șor o să aibă timp suficient până la 24 februarie „să ne mai dea câte un cârnăcior și să ne cânte Katiușa”, transmite Subiectul Zilei cu referire la Deschide.md.

„24 februarie. Știți de ce? Ca pe 23 să vină câte un Șor să dea câte un cârnăcior, să vină un Dodon cu un concert. Să ne cânte „Katiușa”. Era posibil să fie pe data de 2 decembrie, dar frica lor și necesitatea de a-și mai rezolva niște probleme cu legi strâmbe, au dus la stabilirea acestei date”, a mai declarat Năstase după legile votate ieri cu privire la amnistia capitalurilor.

La rândul său, vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, consideră că “Au mutat alegerile pe 24 februarie, crezând că va fi frig, glod și oamenii nu o să vrea să iasă la proteste sau la vot.”, a spus Grosu la același eveniment.

Potrivit spicherului Andrian Candu, atât Comisia Electorală Centrală, cât și Guvernul sau Parlamentul, dar și opoziția extraparlamentară vor avea „timp suficient” să se pregătească de alegeri.