Rezultatele favorabile ale cercetării sociologice realizată de IData la adresa administrației Primăriei Chișinău reprezintă un răspuns indirect la întrebarea de ce șefii PSD România mențin relațiile cu edilul Chișinăului, Ion Ceban, scrie într-o notă pe rețelele de socializare jurnalistul Victor Nichituș.

Potrivit acestuia, în calitate de locuitor al capitalei din anul 1992, a observat în mod comparativ, o eoluție pozitivă a Chișinăului, în timpul mandatului lui Ion Ceban.

Jurnalistul a specificat că, dincolo de datele culese referitoare la calitatea vieții, operatorii IData au cules și aspecte referitoare la simpatia de care se bucură, sau nu, primarul Ion Ceban din partea chișinăuienilor dar acestea nu au fost făcute publice. “Răspunsurile, în general favorabile, la adresa calității activității administrației publice locale a municipiului Chișinău fac transparent răspunsul la întrebarea dacă locuitorii orașului ar vota, sau nu, pentru Ion Ceban la alegerile locale din 2023”, afirmă Nichituș.

Răspunsurile referitoare la calitatea vieții locuitorilor municipiului Chișinău vorbesc de la sine, a concluzionat jurnalistul.