Construcția unui teren de minifotbal în cartierul Poşta Veche este pe ultima sută de metri. Potrivit primarului general Ion Ceban, pe stradela Studenților 7/1 din sectorul Rîșcani se desfăşoară lucrări de amenajare a terenului de minifotbal, care era într-o stare deplorabilă.

„Știu că locuitorii din preajmă au solicitat de mai multe ori ca acest teren să fie amenajat. Lucrările au presupus: nivelarea suprafeței terenului și a platformelor de terasament, așternerea unui strat de fundație din piatră, instalarea acoperirii de amortizare a terenului de minifotbal, instalarea gazonului artificial pe teren, instalarea porților de fotbal, montarea corpurilor de iluminat și montarea plasei în jurul stadionului

De asemenea, sunt spre finalizare lucrările de reconstrucție a două terenuri de basket din str. D. Rîșcanu 11 și din str. Grădinilor 58.

În derulare este şi proiectul municipal ce prevede lucrări de reconstrucție și reparație a 8 terenuri de sport din curțile blocurilor de locuințe”, a declarat edilul.

Primarul spune că lucrările de reparație includ următoarele adrese: str. Cetatea Albă 5; str. Cuza – Vodă 45; str. Salcâmilor 22/2; str. Nicolae Sulac 8; str. Matei Basarb 9/1; str. Miron Costin 10; str. Academiei 9/1; str. G. Latina 15/1.

Totodată, în acest an au fost executate lucrări de construcție și amenajare a terenurilor de fotbal pentru mai multe licee din capitală.