Președintele Parlamentului, Igor Grosu, invită cetățenii să participe la Congresul Diasporei care va avea loc în perioada 18-19 august, la Chișinău, sub genericul „Moldova sunt EU˝.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, șeful Legislativului a invitat cetățenii să se înregistreze pentru a participa la Zilele Diasporei.

 „Tradițional, în luna august majoritatea dintre Dvs aleg să-ți petreacă vacanțele alături de rude, în Moldova. Dacă tot sunteți acasă, vă invit cu drag să vă înregistrați pentru a participa la Zilele Diasporei unde vom avea ocazia să vă ascultăm, să vă răspundem la întrebări și doleanțe, dar și să vă prezentăm soluțiile găsite după necesitățile Dvs, a scris Grosu.

„În toate vizitele mele oficiale din străinătate țin neapărat să mă văd cu Dvs, și de fiecare data rămân impresionat de cât de conectați sunteți cu tot ce se întâmplă acasă. Mă bucur să constat interesul sincer față de ce se întâmplă în Republica Moldova și vă implicați activ în dezvoltarea țării noastre”, a mai scris Grosu.

Pentru a putea participa la Congresul Diasporei, accesați platforma oficială: https://congresuldiasporei.gov.md/