Fostul premier al României Victor Ponta, prezent la Congresul PDM. Vreau să-l felicit pe Vlad Plahotniuc tot ceea ce face

Fostul premier al României Victor Ponta este prezent la Congresul PDM în cadrul căreia urmează să fie ales astăzi noul lider al partidului. În cadrul evenimentului, Ponta a ţinut un discurs în care a declarat că este alături de Partidul Democrat.

Totodată el a declarat că l-ar fi votat pe Marian Lupu la prezidențiale și nu a uitat să îl felicite și pe Vlad Plahotniuc „pentru tot ceea ce face.”

De asemenea, Ponta a declarat că ar vrea și el cetățenia Republicii Moldova.

„Cred că România nu trebuie să vă dea sfaturi, lecţii. Trebuie să învăţaţi din lecţiile Românei. Vreau să aveţi un Guvern care iubeşte Moldova. Îl felicit pe domnul Filip pentru că are o muncă grea. Aţi reuşit să treceţi peste toate încercările în acest an. PDM trebuie să fie singurul partid din Moldova care guvernează pentru oameni”, a declarat Victor Ponta, menţionând că autorităţile trebuie să creeze o ţară atractivă pentru cetăţenii aflaţi peste hotare.

“Vreau să îl felicit pe domnul Vlad Plahotniuc şi să-i urez succes pentru tot ceea ce va face. Vreau să vă urez succes”, a mai spus Victor Ponta.