“Vom recâştiga Casa Albă”: în faţa alegătorilor săi din New Hampshire, Donald Trump s-a angajat joi să-l “zdrobească” pe preşedintele Joe Biden – a cărui candidatură tocmai a fost oficializată – în alegerile din 2024.

“Marţi, Joe Biden a declarat oficial că îşi doreşte încă patru ani dezastruoşi” la putere, a criticat fostul preşedinte republican.

Donald Trump nu a avut cuvinte suficient de dure pentru a denunţa bilanţul succesorului său: o ţară cufundata în violenţă şi criminalitate, zdrobită de inflaţie, unde băncile “se prăbuşec”.

În 2024, America va avea de ales între “succes şi eşec”, “securitate sau anarhie”, “prosperitate sau dezastru”, a estimat el pe un ton grav.

Fostul lider de la Casa Albă a organizat primul său miting de campanie după acuzarea sa istorică de către un tribunal din New York.

Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, l-a criticat şi pe guvernatorul Floridei Ron DeSantis – cel mai mare rival al său pentru nominalizarea republicană la preşedinţie, dar care încă nu şi-a declarat candidatura. “Se prăbuşeşte în sondaje”, a spus el.

sursa