Demisia.md – un sait ce se referă la mai multe probleme ale municipiului Chișinău și la ilegalități comise de municipalitate, personal de Dorin Chirtoacă

Acesta se referă la mai multe probleme ale municipiului Chișinău și la ilegalități comise de municipalitate, personal de Dorin Chirtoacă și de membrii familiei sale, despre care presa a scris în ultimii ani.

Pe site sunt preluate investigații efectuate de diverse instituții media din Republica Moldova.

Site-ul este structurat în mai multe rubrici: „Despre referendum”, „Problemele orașului”, „Corupția în Primărie”, „Construcții ilegale”, „Ecologie”. Materialele publicate sau republicate pe site se referă la: „Afacerea tomberoanelor”, „Bomba ecologică din municipiul Chișinău”, „Licitații cu reputație redusă”, „Întreprinderea municipală Exdrupo”, „Milioanele urât mirositoare de la Stația de epurare” etc.

Un compartiment aparte al site-ului este dedicat referendumului: cum se organizează, de către cine, de ce, procedurile legale, cum se poate de participat etc.

De asemenea, site-ul alocă spațiu problemelor de arhitectură, sociale, de securitate, legate de drumuri, de educație ș.a.

Site-ul conține și un sondaj de opinie privind intenția de participare la referendumul din 19 noiembrie, iar cea mai mare parte a celor ce au votat până acum spun că vor merge la referendum.