Decis! Anatol Șalaru își face partid. A fost creat un grup de inițiativă care să pună bazele formațiunii

Este bătut în cuie. Fostul ministru al Apărării Anatol Șalaru își face partid. Anunțul a fost făcut chiar de către Anatol Șalaru care a declarat că fost creat un grupă de inițiativă care ar urma să pună bazele noii formațiuni.

Potrivit lui Șalaru, noua formațiune va promova unionismul și integrarea europeană a Moldovei. Fostul ministru al Apărării a menționat că a luat această decizie întrucât este aproape imposibil să unească toate partidele de dreapta.

“Numai partidele politice democratice pot schimba situația din țară. În cazul în care nu va fi posibil să se unească mai multe partide, vom fi nevoiți să formăm un partid nou. Deja am câteva oferte de la mai multe partide, dar eu nu vreau cu fiecare în parte, eu vreau cu toți la o masă să ne asezăm și să discutăm”, a declarat Anatol Șalaru.

Politicianul a mai menționat că a fost deja creat un grup de inițiativă care ar urma să pună la punct mai multe detalii ce țin de crearea noii formațiuni. El a mai spus că urmează să aibă o întrevedere cu cei din partidul Dreapta și PLR pentru a discuta despre planurile de viitor. Totuși, nu se știe deocamdată cum se va numi noul partid.