Ion Ceban spune că Maia Sandu este dusă în eroare de către Guvernare cu mai multe subiecte, inclusiv despre situația creată la Apă Canal și despre proiectul de lege, prin care se dorește construirea unei gunoiești la Stăuceni. Declarațiile au fost făcute în cadrul ședinței de la Primărie.

„Colegi știu cât de mult vă este greu să luptați fiecare dintre dvs cu incompetenții și rău intenționați din acest Guvern. Situația Apă Canal, urmează să vedem cum putem soluționa. Că ei sunt incompetenți am înțeles. Pe lângă asta au decis să trimită controale la Apă Canal, pe întreaga conducere ANRE, Procuratura, etc. Sărmanii cu salarii mari și grase au fost impuși de cei doi crai de la răsărit din Guvern să iasă în teren și să facă tot posibilul și să constate că Apă Canal e țapul ispășitor în toate relele.

Cei de la ANRE, au devenit peste noapte și ingineri, și specialiști în canalizare, și oleacă doctori. Au trimis specialiștii în proctologie să trateze dinții. Așa rușine înscenată, Doar Guvernul PAS poate organiza și declar public, îmi pare că conducerea de vârf a țării, doamna Președinte este dusă intenționat în eroare și în cazul Apă Canal și în cazul noii Gunoiești de la Stăuceni. Aceste două subiecte țin de securitatea națională. Dar ei nu înțeleg ce fac”, a declarat Ceban.

Edilul a mai punctat că cei de la Guvernare vor să privatizeze Apă Canal și să ridice prețul la apă la 59 de lei. Ceban spune că are aceste informații din surse sigure.