Camera de Comerț și Industrie Moldova-China invită oamenii de afaceri autohtoni să participe la evenimentul de top al anului 2023: China Brand Fair, o expoziție de prestigiu va avea loc în perioada 8-10 iunie 2023, în orașul Budapesta, Ungaria.

La expoziție vor participa peste 350 de producători chinezi verificați și de a vă găsi potențiali parteneri de afaceri.

„China Brand Fair reprezintă un loc de întâlnire pentru afaceri de succes și inovație, unde veți putea descoperi cele mai recente tendințe și inovații în diverse domenii industriale. Expoziția va găzdui o gamă largă de mărci chinezești recunoscute la nivel global, oferindu-vă posibilitatea de a explora noi oportunități comerciale și de a stabili relații durabile cu producători de încredere”, spune Boris Foca, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China.

Doritorii de a participa la China Brand Fair sunt rugăți să completeze formularul.

Numărul de locuri este limitat, așa că vă recomandăm să vă asigurați locul în avans. Acest eveniment este destinat celor care doresc să exploreze potențialul comerțului cu China și să stabilească parteneriate solide și de încredere.

„Suntem nerăbdători să vă întâlnim personal la China Brand Fair și să vă ghidăm în lumea fascinantă a mărcilor chinezești”, a adăugat Boris Foca.