Andrei Năstase verifica tensiunea de două ori pe zi

La emisiunea „Punctul pe AZi”, Năstase a fost întrebat dacă altcineva va fi alesul blocului ACUM la locale. „Vom vedea, eu cel puțin sunt sănătos”, a spus Năstase, transmite Știri.md cu referire la Agora.

„Viața asta e așa cum este ea, ne poate oferi orice soluții. Slavă domnului sunt astăzi sănătos, în viață, sunt bine. Ultimele patru zile mi-am măsurat tensiunea, dimineața am 115/70, la amiază 120/80. Așa că e ok! Atât pot să spun”, a glumit Năstase.

Năstase a evitat să spună direct dacă va candida pentru fotoliul de primar de Chișinău, dar a menționat că este gata să facă orice pentru ca în oraș să se trăiască mai bine.

Precizăm că în timp ce Andrei Năstase evită să afirme dacă va participa sau nu la alegerile locale din 20 octombrie, colegul său din Blocul ACUM, Mihai Popșoi a spus că Andrei Năstase va fi candidatul blocului pentru funcția de primar al Chișinăului.

Mihai Popșoi a spus că PAS și Platforma DA s-au înțeles privitor, dar Maia Sandu a precizat că încă nu s-a luat decizia finală.