De câte ori te-ai gândit la jobul visurilor tale? De câte ori te-ai gândit să fii plătit ca să mănânci, dar mai ales ceea ce-ți place? Deși practicată de mai puțină lume, meseria de degustator este un adevărat rai pentru cei care ajung să lucreze în companiile care prepară gustoșenii.

Printre cele mai renumite companii cu un succes mondial, datorită produselor irezistibile, este și Nutella. Renumitul producător de ciocolată angajează persoane care să deguste cicolata, iar pentru aceasta, desigur, vor fi răsplătiți financiar.

Candidații care doresc să aplice la acest post de muncă nu trebuie să fie experți în foarte multe domenii. Ei trebuie doar să guste ciocolată și să-și spună părerea despre produsul final. Pentru părerea constructivă vor primi ciocolată gratis și bani.

Angajații trebuie să își dea interesul cu privire la toate ingredientele și etapele procesului ce producție. Pentru a putea fi angajat, persoana trebuie să urmeze un curs de 3 luni unde trebuie să învețe tot ce ține de ingrediente și despre produsul finit, scrie subiectulzilei cu referire la mirror.co.uk. Acest job există momentan doar în Italia, în regiunea Alba.

Nutella este un brand foarte cunoscut de ciocolată, are uzine în mai multe state, iar produsele lor au ajuns să fie împărțite aproape pe întregul glob. Tinerii sunt cei mai mari consumători ai acestui brand.