În prag de Crociun, afacerile de sezon iau amploare în întreaga lume. Astfel că oamenii profită de acest lucru şi pun la dispoziţie servicii din cele mai trăsnite. De exemplu, la Bruxelles, oamenii pot lua cina în sania lui Moş Crăciun.
Întâmpinaţi chiar de moşul, invitaţii iau loc în sania sa, în jurul unei mese şi sunt bine prinşi de scaune. Când toată lumea e pregătită, sania este ridicată de o macara până la 35 de metri deasupra Bruxelles-ului.
În timp ce mesenii admiră de sus Bruxellesul împodobit de sărbătoare şi se încălzesc cu un ceai sau un pahar de vin belgian, o echipă de bucătari pregăteşte sub ochii lor cina. Aceasta include homar, fructe de mare şi un desert, bineînţeles, cu ciocolată belgiană.
Distracţia costă 250 de euro şi este o adaptare de sezon a conceptului „Dinner in the Sky”, inaugurat în 2006 şi disponibil acum în 58 de ţări din lume.