La o zi după ce dezbaterile TV8, din seara de 15 octombrie, la care a venit doar candidata la fotoliul de președinte Natalia Morari, au fost anulate din „motive tehnice”, reprezentanții postului TV au anunțat că vor organiza astăzi, 16 octombrie, o nouă ediție, la care vor participa cinci candidați la alegerile prezidențiale, inclusiv fosta lor colegă, Natalia Morari.

Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei!

Potrivit unui anunț a Marianei Rață, la dezbaterile din 16 octombrie, vor participa Renato Usatîi, Vasile Tarlev, Alexandr Stoianoglo, Andrei Năstate și Natalia Morari, care a confirmat că va fi prezentă.

„Vă așteptăm diseară la cea de-a treia rundă de dezbateri. Pentru că dezbaterile de ieri au fost compromise de un incident care încă e investigat de organele e drept, am invitat-o la dezbaterile de astăzi și pe Natalia Morari, care a confirmat ca va veni”, a scris Rață într-o postare pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp, Natalia Morari a scris pe rețelele sociale un mesaj ironic: „TV8, porniți lumina. Eu deseară vin”.

La dezbaterile TV8 din 15 octombrie, s-a prezentat doar Natalia Morari, însă acestea nu au avut loc din motive tehnice – s-a stins lumina. Ulterior, Natalia Morari a spus că aceste motive tehnice au fost organizate pentru ai închide gura.

sursa