Un milionar a dezvăluit că va dona 99% din averea sa atunci când va muri, pentru a-și motiva copiii să muncească în continuare.

Dave Fishwick este un milionar care și-a lansat propria bancă în timpul crizei financiare din 2008. Compania sa, Burnley Savings and Loans, este o bancă comunitară care ajută afacerile locale să prospere.

În ciuda faptului că și-a câștigat existența din vânzarea de microbuze, milionarul a promis că își va dona cea mai mare parte din avere, în loc să o lase copiilor săi.

El a adăugat că nu vrea să-și „împovăreze” copiii cu responsabilitatea unei averi.

„Este atât de important pentru copii să muncească din greu, pentru că am văzut o mulțime de oameni care au devenit de succes și bogați și își răsfață copiii, iar copiii nu înțeleg deloc banii. Voi done 99% din averea mea când voi muri, indiferent de săptămână și an”, a spus milionarul pentru Daily Star, scrie LAD Bible.

Fiswick a adăugat că, pe măsură ce a lucrat în trei locuri de muncă simultan, a dezvoltat o etică de lucru remarcabilă, pe care dorește să o transmită și copiilor săi.

„Este important să aveți acea etică a muncii și cred că munca grea vă pune acolo unde vă va găsi norocul. Copiii mei nu sunt întotdeauna de acord cu asta, dar sunt copii buni”, a mai spus milionarul.

Dar când vine vorba de propriul ego, antreprenorul a împărtășit într-un interviu separat pentru Daily Star că soția lui îl ține de obicei cu picioarele pe pământ cu preparate din carne de vită.

Fishwick a câștigat, de asemenea, și atenție media, pentru „Bank of Dave”, un film care se bazează pe experiențele sale din viața reală.

sursa: nexta.md