Un bărbat de aproximativ 60 de ani s-a sinucis luni, aruncându-se sub un metrou, în staţia Unirii. Circulaţia metrourilor a fost blocată. ISU Bucureşti-Ilfov intervine, luni, în staţia de metrou Unirii, unde un bărbat s-a aruncat în faţa unui tren.

„A fost întreruptă alimentarea cu energie electrică, iar în acest moment echipele de salvatori au extras victima. Acţionează Detaşamentul Special de Salvatori, SMURD. În sprijin este echipa de salvatori aparţinând Metrorex”, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că victima, un bărbat de aproximativ 60 de ani, a murit. La rândul lor, oficialii Metrorex au precizat că traficul este blocat. „Metrorex informează că astăzi, 12.02.2024, în jurul orei 11:39, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe direcţia Pipera a avut loc o tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis compania.

sursa