Persoanele social vulnerabile din municipiul Chişinău, care au nevoie de ajutor sporit în perioada pandemică, vor primi produse alimentare oferite de reţeaua de magazine Kaufland Moldova.

Agentul economic s-a alăturat inițiativelor primăriei municipiului Chișinău şi a donat Misiunii Sociale „Diaconia”, carduri pentru procurarea produselor alimentare în valoare de 300 mii de lei. În continuare voluntarii care muncesc alături de angajaţii Direcţiei generale asistenţă socială şi sănătate, vor ajuta reprezentanţii Misiunii Sociale „Diaconia”, să împacheteze și să repartizeze persoanelor social vulnerabile din oraș, pungile cu produse alimentare, a menţionat primarul general, Ion Ceban.

,,Vreau să mulţumesc pentru solidarizare și implicare, dar şi pentru efortul și munca enormă depusă de reţeaua de magazine Kaufland Moldova și Misiunea Socială „Diaconia”, pentru ajutorul oferit persoanelor vulnerabile din capitală”, a spus edilul capitalei.

Amintim că reţeaua de magazine Kaufland Moldova a donat 2 milioane de lei pentru lupta împotriva COVID-19. La fel, agentul economic a contribuit cu 5000 de seturi de recoltare pentru exudat nazal şi faringian, necesare pentru realizarea testelor de diagnostic a infecţiei COVID-19.