Primăria municipiului Bălți a venit cu un răspuns la solicitarea redacției Sinteza de a comunica câte zile a lipsit de la locul de muncă, primarul capitalei de nord, Renato Usatîi, transmite subiectulzilei.md cu referire la sinteza.org.

Astfel, după datele prezentate de către secretariatul Primăriei Bălți, liderul Partidului Nostru a lipsit de la muncă 30 de zile din totalul de 106 zile de la începutul anului 2021.

Conform răspunsului primit, Renato Usatîi a beneficiat de 11 zile de concediu medical și 19 zile de concediu neplătit, până la data de 16.04.2021.

Amintim că de la începutul acestui an, Renato Usatîi a avut cel puțin trei vacanțe peste hotarele țării. Recent acesta a revenit din Dubai, unde și-a administrat vaccinul Sputnik-V. Presa a scris că în Dubai, Usatîi se întâlnește cu fostul lider PDM, Vlad Plahotniuc. Pentru ultima sa vacanță, Usatîi a declarat în cadrul unei emisiuni că ar fi cheltuit peste 300.000 lei, echivalentul a 150 de pensii medii sau 38 de salarii în municipiul Bălți.