Partidele de dreapta din Parlament sunt incapabile să gestioneze nu doar întreaga țară, ci și instituțiile de importanță locală. Președintele Comisiei parlamentare pentru Agricultură, Radu Mudreac, face trimitere, în acest sens, la spitalul raional din Strășeni, condus de un exponent al opoziției și care este un exemplu de management catastrofal.

“Mucegaiul și dezordinea – fața opoziției de dreapta! Spitalul raional din Strășeni, raion condus de mulți ani de partidele de dreapta, care acum sunt în opoziție față de Guvernul Chicu, este un exemplu de mod dezastruos în care conduc partidele de dreapta. Mucegai pe repeți și pe pod, lipsa apei calde, a băilor și WC-urilor. Unele instituții media au încercat să dea vina pe Guvern pentru această situație, însă întreaga responsabilitatea este în seama partidelor care conduc raionul Strășeni”, scrie Radu Mudreac, într-o postare pe Facebook.

În opinia lui Mudreac, este revoltător faptul că anume aceste partide vor să dea acum jos Guvernul Chicu.

“Vor ca în toate spitalele din țară să fie mucegai și dezordine. Oamenii au, însă, nevoie de spitale bine dotate, modernizate, cu angajați bine plătiți. Anume de aceasta Guvernul Chicu și-a asumat responsabilitatea, inclusiv pentru dublarea salariilor angajaților în sistemul medical. Opoziția continuă să blocheze proiectele pentru oameni”, conchide reputatul.

Precizăm că președintele raionului Strășeni este Pavel Tamaciuc, ales pe listele Platformei DA, condus de Andrei Năstase.