Deputații PSRM, Grigore Novac și Petru Burduja, atrag atenția că parlamentarii din blocul ACUM au un comportament inadecvat la ședințele Parlamentului. Scopul acestora ar fi blocarea procesului de vot. Despre aceasta socialiștii au vorbit în cadrul unui briefing de presă.

„Constatăm că metodele de a se face vizibili, dorința de a furniza știri pentru mass-media, de a apărea pe sticlă, transformă sala de ședință a parlamentului în circ. Suntem împotriva când se fluieră ca pe stadion, se bat cu capul de masă, iese din logica sănătoasă. Credeam că acești colegi au nevoie de psihiatru.”, a declarat Grigore Novac.

“Vreau să le sugerez că dacă sunt interesați de circ, avem circul din Chișinău, unde pot să-și depună CV, acolo tot au nevoie de angajați.”  a mai spus Novac.

Fracțiunea parlamentară PSRM cheamă la calm și le amintește deputaților ACUM „pe noi ne privește o țară, partenerii externi”.

Deputatul PSRM Petru Burduja a explicat că circul, pe care îl organizează cei din ACUM blochează are drept scop blocarea unui proiect important, ce prevede construcția și reparația mai multor drumuri din țară.