Moldovenii stabiliți peste hotare continuă să-şi exprime nemulțumirea față de modul cinic în care lidera PAS, Maia Sandu, speculează problema concetățenilor noștri, blocați la frontiera franco-germană. Amintim că deși Guvernul de la Chișinău a rezolvat deja această problemă, Sandu a postat un mesaj pe Facebook, în care acuză autoritățile de indiferență.

„La frontiera dintre Franța și Germania rămân blocați peste 200 de oameni, iar la frontiera dintre Polonia și Ucraina zeci de moldoveni blocați dorm prin păduri”, a scris Maia Sandu, pe Facebook.

„Maia Sandu utilizează politic drama oamenilor, acuzând autoritățile. Profitoare! Maia Sandu așa de tare se interesează de soarta celor blocați că la momentul postării autobuzele erau în Germania deja de 2 ore. Mincinoasă! Maia Sandu și-a lăsat alegătorii în drum două zile. Indiferentă!”, a replicat internautul Vasile Calmaţui, într-o postare pe Facebook.

 „Doamna Maia Sandu, e salutabil ca ați scris, dar e cu puțină întârziere, deja e rezolvată problema din Germania. Era binevenit alaltăieri să reacționați”, a anterior şi internautul Alexandru Costaş, într-un comentariu la postarea Maiei Sandu.