La Botoșani, primarul general Ion Ceban avut o întrevedere cu Preşedintele Consiliului Judeţean, Doina Federovici și Primarul municipiului, Cosmin Andrei.

Edilul spune că a avut o discuție foarte bună cu privire la o colaborare trilaterală pe diverse domenii, iar pentru anul viitor chiar să încheie un Acord de înfrățire.

“O echipă a Direcției Culturii se va întâlni mâine cu o echipă din cadrul Primăriei și Consiliului Botoșani pentru a pune în plan anumite proiecte comune, iar în scurt timp alți specialiști din cadrul primăriei vor efectua o vizită în județ.

Am discutat despre anumite proiecte, precum și despre atragerea fondurilor europene ce pot fi disponibile pe diferitele axe de finanțare”, a conchis edilul.

Amintim că, de asemenea, în vizita sa în România, la Buzău Ion Ceban a avut o discuție productivă cu Președintele Județului, Petre Emanoil Neagu, la Galați a avut o întrevedere cu Președintele Județului Costel Fotea, iar la Brăila a avut unele discuții cu Președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac și Primarul municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir.