Primarul Chișinăului are planificată, la Chicago, o întâlnire cu reprezentanții diasporei.

Într-un live pe rețelele de socializare, Ion Ceban a anunțat că miercuri, 17 mai, pe lângă agenda oficială, are planificată și o întâlnire cu cetățenii moldoveni aflați în Statele Unite. ”Vom discuta cu mare drag și vom răspunde la fiecare întrebare comodă, sau incomodă, despre Chișinău, despre ceea ce facem și despre perspectivee de dezvoltare ale municipiului Chișinău, dar și orice altă întrebare care vă interesează”, a subliniat Ion Ceban în anunțul său.

El le-a mulțumit tuturor reprezentanților diasporei din SUA, pentru faptul că au fost receptivi și au interacționat cu primarul pe parcursul vizitei sale în Statele Unite. ”Le mulțumesc tuturor pentru întâlnirile frumoase pe care le-am avut. Celor din New York cu care am contactat, celor care ne-au primit acasă, am ieșit la Washington și am comunicat”, a menționat Ceban.

Primarul a vorbit și despre agenda oficială, despre care a spus că este una încărcată și care va aduce beneficii municipalității. Potrivit lui, de la începutul vizitei, are câte 6-7 întrevederi pe zi. Până acum a avut discuții cu reprezentanți ai mediului de afaceri, ai autorităților centrale și locale, cu oficiali din Departamentul de stat și ai Congresului SUA.