Primăria municipiului Chișinău, lansează, în premieră, pagina web  visit.chisinau.md, dedicată orașului turistic. Potrivit primarului general Ion Ceban, pe site poate fi găsită informație utilă –  istorică sau culturală cu descrierea celor mai însemnate obiective turistice ale capitalei de la clădiri istorice, monumente, teatre și muzee, până la troleibuzul turistic.

„Tot aici sunt disponibile recomandări pentru activități în aer liber sau programul evenimentelor naționale și locale pentru toți cei care vizitează orașul sau împrejurimile. Harta interactivă oferă posibilitatea de identificare a obiectivului de interes și să fie obținute datele privind locația acestora, dar și scurtă descriere însoțită de audio ghiduri.

Navigând pe site puteți face cunoștință cu  personalități  marcante ale epocii moderne sau contemporane, care au contribuit semnificativ la imaginea pozitivă a orașului și au dus faima acestuia peste hotarele țării”, a declarat Ceban.

Pagina Web va fi completată periodic cu informație actualizată despre cele mai importante evenimente și informație turistică din municipiu disponibilă în trei limbi – româna, rusă și engleză!