Premierul Ion Chicu a adresat un mesaj de felictare tuturor angajaților Poliției moldovenești, cu ocazia zilei lor profesionale.În mesajul, citat, Ion Chicu a declarat că autoritățile vor continua să reformeze instituția și va determina creșterea eficienței polițiștilor, se transmite într-un comunicat al Guvernului.

«Poliția parcurge un proces de reformare menit să consolideze instituția și statutul de polițist. Vom îmbunătăți condițiile de activitate a polițiștilor și vom determina creșterea eficienței activității polițienești», se spune în mesajul premierului Ion Chicu.

Șeful Guvernului i-a felicitat pe veteranii poliției naționale, dar și pe cursanților Academiei de Poliție ”Ștefan cel Mare” – viitorilor ofițeri:

«Poliția națională are vârsta Republicii Moldova și a cunoscut toate problemele creării statului. Pe acest motiv adresez un mesaj special veteranilor poliției naționale, oamenilor care au construit fundamentul poliției actuale și au creat tradiții ce merită respectate. Oricând este loc de îmbunătățire și dezvoltare dar, anume datorită veteranilor poliției noi azi avem ce îmbunătăți și dezvolta.
Vă mulțumesc din suflet! Folosesc acest prilej să transmit un mesaj cursanților Academiei de Poliție ”Ștefan cel Mare” – viitorilor ofițeri. Fiți demni de uniforma de polițist și țineți cont că mizăm pe dedicația și profesionismul Dvs”, mai conține mesajul premierului.