Program special de muncă pentru angajații din cadrul subdiviziunilor structurale ale APL Chișinău. Potrivit primarului general, Ion Ceban, în perioada 10-15 martie inclusiv, activitatea angajaților din cadrul subdiviziunilor structurale municipale va fi organizată în regim special.

„La serviciu se vor prezenta doar angajații activitatea cărora necesită prezența obligatorie la locul de muncă pentru asigurarea funcționalității, ceilalți angajați vor presta servicii de la distanță.

Măsura a fost luată în temeiul hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică și a hotărârii Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău, în contextul numărului mare de îmbolnăviri prin COVID -19”, spune edilul.

Totodată, accesul tuturor persoanelor în incinta Primăriei municipiului Chișinău se restricționează, astfel că depunerea cererilor și eliberarea actelor solicitate se va efectua prin intermediul adresei de email: [email protected] și/sau prin adresă poștală: MD 2012, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.