Fruntașii Platformei Demnitate și Adevăr sunt luați în furci de cei de la PAS, pentru atacurile sistematice la adresa formațiunii condusă de Maia Sandu. Ultimul prilej pentru reacții furibunde a servit o declarați recentă a deputatului PPDA, Inga Grigoriu, care îi acuză pe liderii PAS de faptul că “cer donații de la cetățeni pentru a umple țara de ziare propagandistice”.

“PDA așa și nu a înțeles că prin acest comportament aberant, zilnic conving oamenii indeciși să o voteze pe Sandu”, a replicat expertul în politici publice Ștefan Gligor, într-un comentariu pe Facebook.

De aceeași părere este și internautul Pavel Guţu: “Asta ii culmea ceea ce fac și cum se comportă idioții din platforma lui Năstase. Nu înțeleg cât de flămînd de putere trebuie sa fii sa recurgi la așa prostii”.

La fel de tranșant este și Alexandru Brădișteanu, care îi acuză pe cei de la PPDA că tirajează minciuni. “MINCIUNI, Platforma nu s-a săturat încă să arunce zoi împotriva partidului PAS. RUȘINE!!!”, scrie Alexandru Brădișteanu.

Pe aceeași lungime de undă se află și internautul Dumitru Sorbala: “Din păcate, cred că PPDA au consilieri cam slabi și acest atac foarte urât s-a transformat în politica partidului sau încă și mai rău în misiunea lui”.

„Cu așa prieteni, dușmani nu-ți trebuie”, constată, cu tristețe și internauta Sylvia Mazur.