Lucrările pe două străzi importante din capitală, Albișoara și Ion Creangă, continuă. Potrivit primarului general Ion Ceban, pe strada Albișoara, în segmentul Petru Rareș și Mihai Viteazu trotuarul a fost schimbat în totalitate.

„Iar pe segmentul Feredeului – Pușkin a fost executat în pietriș, montate bordurile și în funcție de condițiile climaterice vom aplica stratul de asfalt”, a declarat edilul.

Între timp, pe strada Creangă a fost schimbat 340 de metri de apeduct cu diametru 180 mm. Responsabilii de la primărie afirmă că alte lucrări nu sunt preconizate în această perioadă a anului a anului. Astfel, se va reveni la primăvară, când condițiile meteo vor fi mai bune.

Cât ține de iluminatul public, acesta a fost schimbat pe Puşkin şi Bodoni, în perimetrul Mateevici – Columna. „Pe lângă reparaţia trotuarelor pe str. Puşkin şi Bănulescu-Bodoni au fost schimbate corpurile de iluminat de tip LED  şi cablul electric. La fel a fost schimbat mobilierul urban.  Sigur este mai comod, a crescut vizibilitatea pe aceste străzi, este mai sigur pentru toată lumea.

Iluminatul a fost schimbat și pe calea Orheiului, sper că la locuitorilor le place și că sigur vom continua”, a punctat Ceban.