O fetiță de doi ani a murit după ce s-a electrocutat în casă. Copila fusese lăsată singură în locuința sa, timp de mai multe ore, vineri după-amiază, fără a fi supravegheată de un adult. Serviciile de urgență au fost anunțate de moartea copilului abia sâmbătă, când mama victimei s-a întors la fața locului și a găsit cadavrul copilului.

Incidentul a avut loc în Argentina, în Orán, provincia Salta, o anchetă fiind deschisă în legătură cu tragicul accident. Femeia a anunțat imediat ambulanța  atunci când a descoperit cadavrul, însă serviciile de urgență nu au reușit să resusciteze copilul, care era decedat de ceva timp.

Copilul a fost electrocutat când a încercat să iasă din casă. Poliția ar fi confirmat că femeia a fost plecată de acasă încă de vineri dimineața, revenind sâmbătă.

Sursele au declarat: „Nu, nu a fost vorba de un accident: Ea a lipsit din casă în timpul zilei de vineri, în jurul orei 11, și s-a întors în această sâmbătă, moment în care a descoperit corpul fără viață al fetiței”.

Constatările arată că, în acel moment, copilul a încercat să iasă din casă și ulterior a fost electrocutat.

Poliția s-a deplasat la locul accidentului pentru a colecta informații care să ajute ancheta. Au fost efectuate cercetări pentru a determina gradul de responsabilitate a mamei fetiței.

sursa