Liderul PPDA, Andrei Năstase, continuă să lanseze săgeți în direcția colegei sale, Maia Sandu. Într-o intervenție live pe Facebook, Năstase sugerează faptul că cei de la PAS sunt politicieni contextuali, care se gândesc doar la propriile orgolii și își atribuie nejustificat meritul de dezoligarhizare a Moldovei.

“Vă îndemn să renunțați la politicienii contextuali, la deontologii contextuali, la tot felul de mercenari politic. Iar când spun politicieni contextuali mă refer la oamenii care consideră că ieri un lucru era corect, iar astăzi nu, doar pentru faptul că acest fapt nu-i priește lui și partidului lui”, a declarat Andrei Năstase, cu trimitere directă la PAS și Maia Sandu.

Anterior, jurnalistul Valeriu Reniță a scris, pe Facebook, că liderul PPDA, Andrei Năstase, a fost “lucrat” de partenera sa de coaliție, Maia Sandu, în aceeași măsură ca şi de oligarhul Vlad Plahotniuc.

“Maia a fost tare în duelurile de cabinet. Ea l-a lucrat pe Năstase din obscuritatea biroului. Singurele calități pe care le are ea peste Andrei, e meseria de clerk la Banca Mondială și cunoașterea limbii engleze. Acestea, însă, au poate un plus de valoare în fața străinilor nu și a băștinașilor”, scrie Valeriu Reniţă.