Ministrul Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, a avut o întrevedere cu ambasadorul României la Chișinău, E.S Cristian-Leon Țurcanu. Oficialii au făcut un schimb de opinii despre stadiul proiectelor demarate în domeniul justiției și cele aflate în desfășurare, în pofida dificultăților întâmpinate.

În cadrul întrevederii, oficialii au mai discutat despre combaterea corupției. Prin urmare, Veronica Mihailov-Moraru a menționat că este o abordare consecventă din partea instituțiilor din domeniu și este importantă fortificarea și eficientizarea activității acestora. Mai ales că aceasta este una dintre recomandările Comisiei Europene, în contextul obținerii statutului de țară candidată la aderarea la UE.

De asemenea, ministrul Justiției a discutat cu ambasadorul României în Republica Moldova despre ediția următoare a conferinței donatorilor „Moldova Support Platform”, care va fi organizată în Capitală. 

„Acest lucru demonstrează, încă o dată, că Republica Moldova se bucură de sprijin din partea partenerilor externi, care dau asigurări că vor continua să susțină dezvoltarea țării noastre”, a menționat Veronica Mihailov-Moraru.

Ministrul Justiției i-a mulțumit ambasadorului României pentru sprijinul necondiționat și continuu oferit Republicii Moldova de către țara sa. De asemenea, el a apreciat deschiderea și relațiile de prietenie dintre cele două state.