În săptămâna ce a trecut, liderul Partidului “Viitorul Moldovei”, Vasile Tarlev, a efectuat o vizită specială, în raionul Soroca. „Am avut plăcerea să particip la Adunarea de constituire a Organizației Raionale a Partidului ”Viitorul Moldovei”, unde a fost aprobată structura, ales consiliul și Domnul Efim AgachiPreședinte. Noul membru al echipei partidului este un om de afaceri, ex-președinte al Consiliului Județean Soroca și ex-deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Mă bucur să avem alături susținători de încredere, oameni care împărtășesc cu noi aceleași valori”.
În context, Președintele partidului „Viitorul Moldovei”, Vasile Tarlev, a făcut un apel către cetățeni: „Noi venim cu un mesaj, venim cu propuneri, cu soluții și cu inițiativa de a-i consolida și mobiliza pe toți compatrioții Moldovei, inclusiv și pe cei care nu s-au dezamăgit și sunt Patrioți ai Țării. Ne adresăm celor, care nu sunt indiferenți față de viitorul țării noastre, de viitorul familiilor, copiilor, și nepoților noștri. Noi suntem acei care vrem să-i aducem acasă pe cei plecați, și să le venim în ajutor, și celor care au decis să rămână acasă”.
Totodată, ex-premierul Vasile Tarlev a menționat că, echipa sa pledează pentru independența, suveranitatea, integritatea teritorială a Moldovei, neutralitatea militară a țării și bunăstarea populației. „Dezvoltarea economiei naționale și grija față de toate grupurile de cetățeni sunt printre prioritățile noastre. Noi suntem acolo, unde sunt interesele țării noastre și a cetățenilor noștri de pretutindeni. Noi suntem pentru Moldova, pentru țară, pentru neam, pentru un viitor mai bun!”