Primarul general Ion Ceban se arată ferm pe poziție și își propune să continue ceea ce a început, chiar dacă sunt multe impedimente în acest sens. Edilul a punctat că în oraș sunt multe proiecte în derulare, din acest motiv va lucra chiar și în weekend pentru a le duce la bun sfârșit.

„Cu mulți dintre dvs am lucrat și sâmbătă și duminică și în teren și în ședințe ne-am întrunit.

În ultima perioadă suntem implicați în tot mai multe lucrări, avem multe obiective de finalizat. Este un șantier întreg tot orașul, unii oameni se plâng, alții se văicără, mulți sunt bucuroși pentru schimbările care au loc. Mesajul meu este unul ferm. Nu voi reacționa și pe voi vă rog la toate criticile care sunt intenționat create. Doar cele constructive le voi lua în calcul, și pe dvs vă rog dragi colegi”, a declarat edilul.

Ceban își propune să muncesc în continuare cu echipa împreună. „Cei care au de văzut, văd, iar cei care ne ajută și vor să ne ajute să o facă, chiar îndemn pe fiecare. Zilnic sunt pe străzile orașului, mă găsiți mergând pe drum. Cu fiecare pot discuta orice pretenție, clarificare sau nemulțumire”, a subliniat acesta.

Amintim că în capitală sunt zeci de proiecte în derulare, de la Parcul „Alunelul”, subterane, până la străzi în suburbii și importuri de unități de transport.