Primarul general Ion Ceban se arată mândru de echipa sa de la Primărie. Edilul spune că dacă cei din PAS vor rezultate ca la Primăria Chișinău, trebuie să muncească din greu.

„Eu am o echipă extraordinară. Pe cont propriu ești atunci când ești singur. Eu asta încerc să explic la toate lumea. Că tot a umblat cu lumânarea unu sau altul să caute da cine e în echipament MAN. Lucrurile în această țară s-au schimbat substanțial, cu o dinamică foarte rapidă, doar în Chișinău, pentru că peste tot în continuare este prăpădul.

Noi ne ocupăm de administrarea orașului de dimineața devreme până seara târziu, 7 zile în săptămâni. Și astăzi le-am spus la doi consilieri PAS, luați exemplu, dacă vreți să aveți rezultate pe țară, trebuie să munciți, nu să bateți limba la microfoane. Sa munciți și să munciți cu dedicație. Mai mult decât atât, mai trebuie să mai cititi niște cărti, să mai întrebați niște oameni că toate activitățile ONG-iste, fără responsabilități, pentru că oamenii aceștia nu au lucrat anterior, majoritatea dintre ei nu au nicio conexiune cu realitatea”, a conchis Ceban.