Declarații dure din partea președintelui Mișcării Alternativa Națională(MAN), Ion Ceban, la adresa guvernării PAS! Ceban aduce critici acide la adresa Partidului Acțiune și Solidaritate, acuzându-i de gestionarea defectuoasă a țării și acțiuni care afectează negativ fiecare cetățean.

„Nu voi alege cuvintele și voi spune inclusiv ce cred mulți alți cetățeni! Acești impostori cu toată haita lor galbenă întrec orice limite în fiecare zi. Oamenii sunt săraci și tot mai înrăiți pe dezmățul profanilor care s-au cuibărit de 3 ani în ministere, Guvern și Parlament, în instituțiile statului și în presa așa numită „independentă” care îi șterge așa de mult că nici de hârtie igienică nu au nevoie”, a declarat Ion Ceban într-o postare pe rețelele de socializare.

Într-un apel direct către guvernanți, Ion Ceban solicită oprirea încălcării normelor democratice și încetarea distrugerii țării. Președintele MAN subliniază determinarea oamenilor de a-i sancționa pe cei care se consideră “intangibili”.
„Descreierați, care fac tot ce le trăsnește prin cap, închid instituții media, oameni, concediază oameni competenți și pun în loc tot felul de pitici care nu văd mai mult decât propriile interese din mașinile de serviciu. Deja vă este frică să ieșiți singuri pe stradă, deoarece furați țara, iar oamenii deja au înțeles acest lucru. Încetați să înaintați cu încălcarea tuturor normelor democratice și distrugerea țării! În 3 ani de mandat, faceți totul pentru a desființa Republica Moldova! Oamenii sunt tot mai determinați să „boțească fizionomiile” celor care se cred nepedepsiți! Plecați singuri de-acolo de unde ați venit!”, a conchis Ion Ceban.

Amintim, conform datelor prezentate în raportul Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă 2030, o treime din populația țării noastre trăiește sub pragul sărăciei iar în ultimii ani, „vremurile bune” nu au ajuns în Moldova, nivelul sărăciei absolute în Moldova atingând 31%, indicatorul cel mai mare din 2014 încoace.