Un atac cu rachete rusești asupra Kievului, lansat în timpul nopții, a ucis cel puțin trei persoane, inclusiv o fetiță de 9 ani și mama ei, și a rănit alte 10 persoane. Este cel mai sângeros bilanț al unui atac asupra capitalei țării din ultima lună.


O femeie copleșită de durere se uită la trupul fiicei sale, care a fost ucisă în timpul unui atac cu rachete rusești la Kiev, pe 1 iunie, când multe țări foste comuniste sărbătoresc Ziua Internațională a Copilului.
1O femeie copleșită de durere se uită la trupul fiicei sale, care a fost ucisă în timpul unui atac cu rachete rusești la Kiev, pe 1 iunie, când multe țări foste comuniste sărbătoresc Ziua Internațională a Copilului.
Durerea femeii a cărei fiică a fost ucisă este alinată de echipele de intervenție ajunse la fața locului. Liudmila, care locuiește acolo și a refuzat să-și dea numele de familie din rațiuni de securitate, povestește că: „Totul s-a întâmplat foarte repede, probabil în 15 minute: sirena de raid aerian, apoi forțele de apărare aeriană au tras, apoi un nor de fum maro”.
2Durerea femeii a cărei fiică a fost ucisă este alinată de echipele de intervenție ajunse la fața locului.

Liudmila, care locuiește acolo și a refuzat să-și dea numele de familie din rațiuni de securitate, povestește că: „Totul s-a întâmplat foarte repede, probabil în 15 minute: sirena de raid aerian, apoi forțele de apărare aeriană au tras, apoi un nor de fum maro”.
Un bunic stă lângă cadavrul nepoatei sale, ucisă în timpul atacului cu rachete.
3Un bunic stă lângă cadavrul nepoatei sale, ucisă în timpul atacului cu rachete.
Un bărbat alină durerea unei femei lângă cadavrul unei persoane ucise de dărâmături căzute lângă o clinică municipală. Cel puțin trei persoane au fost ucise în urma atacului, potrivit oficialilor locali. Forțele aeriene ucrainene au declarat că apărarea aeriană a doborât toate cele 10 rachete balistice și de croazieră Iskander lansate din regiunea rusă Briansk, în cel de-al 18-lea atac asupra capitalei de la începutul lunii mai.
4Un bărbat alină durerea unei femei lângă cadavrul unei persoane ucise de dărâmături căzute lângă o clinică municipală. Cel puțin trei persoane au fost ucise în urma atacului, potrivit oficialilor locali.

Forțele aeriene ucrainene au declarat că apărarea aeriană a doborât toate cele 10 rachete balistice și de croazieră Iskander lansate din regiunea rusă Briansk, în cel de-al 18-lea atac asupra capitalei de la începutul lunii mai.

sursa