Și-a format o echipă din 80 de primari care se declară independenți și intenționează să nu plece din politică. Este vorba despre deputatul neafiliat Eugeniu Nichiforciuc, care spune că au fost purtate discuții cu câteva formațiuni politice, informează TRIBUNA.

Deputatul a menționat că, chiar dacă nu se vor regăsi pe lista vreunui partid la alegerile din iulie, acești oameni nu vor pleca din politică.

„La moment nu este cazul să fac public cu cine am discutat. O voi face când va fi luată o decizie. Ne implicăm deschis în susținerea unei formațiuni, mergem cu ea în alegeri sau nu mergem, ne regăsim sau nu pe liste, nu contează, noi ne vom regăsi în politică. Cu PSRM în forma în care a fost prezentată la TV nu am discutat. Am fost într-o coaliție în Parlament și am discutat în mai multe forme. Participarea sau reprezentarea acestor oameni în formațiuni asta nu este obligatoriu pe liste, aici pot fi alte persoane, putem fi a treia forță într-un bloc de două partide”, spune Nichiforciuc în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la postul de televiziune TV8.

Deputatul a mai spus că „se pot face modificări pe listele partidelor”.

„Am o relație bună cu Gheorghe Cavcaliuc, discutăm subiecte inclusiv politice, inclusiv susținerea PACE. Este normal să ai negocieri politice. Suntem în situația când vom decide care ofertă va fi onorabilă dacă o acceptăm sau nu. Oamenii aceștia pot influența rezultatul alegerilor”, a mai spus Nichiforciuc.