Maia Sandu a spus de nenumărate ori că Renato Usatîi ar fi un criminal, că nu ar accepta niciodată o alianță cu Președintele Partidului Nostru, dar a mai negat și alte lucruri care în sfârșit au ieșit la suprafață.

Se pare că dorința Maiei Sandu de a fi la putere este mai presus decât propriile principii și valori. Chiar dacă într-o emisiune televizată din 2018 aceasta a declarat că Renato Usatîi ar fi din același aluat cu Plahotniuc, în 2020 acest lucru nu o mai deranjează.

Ipocrita Maia, a mai dezamăgit și anterior prin ”balabolismul politic” de care a dat dovadă, ceea ce ar apropia-o și mai mult de primarul penal din Bălți, care de mic copil a fost botezat ca fiind Balabol.

De ce oare Maia Sandu își încalcă propria demnitare prin afilierea cu un criminal? Sau care e miza ei pentru aceste alegeri? Știu eu și în continuare o să cunoașteți și voi de ce președinta PAS e atât de ipocrită.

Mulți din cei care o susțin, cred că ea ar fi cel mai bun președinte din istoria Moldovei, dar o să îi dezamăgesc. Maia Sandu nu are verticalitate, e fățarnică și e gata să se bage ca să fie plămădită în același ”lighean” cu Usatîi și Plahotniuc. Maia Sandu își are planurile meschine pe care vrea să le pună în aplicare o dată cu ajungerea la putere, lucru care evident, nu se va întâmpla. Mai mult, Maia i-ar fi promis lui Usatîi că dacă o va susține în turul II, acesta va scăpa de dosarele penale și poate se va alege cu o funcție în stat. Asta probabil depinde de voturile pe care le va număra cea menționată mai sus.

Anterior, președinta PAS a mai declarat că nu va face coaliție cu PSRM, că nu a votat pentru concesionarea Aeroportului și că mai bine doamne ferește – nu va da mâna cu Dodon. Toate aceste lucruri le-a promis, ba în scris, ba în live-uri și briefing-uri, care evident au fost șterse imediat după ce și-a călcat propriile promisiuni în picioare.

Natalia Morari, Dorin Galben și alți pseudo-influenceri din Moldova o tot numesc ca fiind unicul politician cu coaie din Republica Moldova, doar că nu înțeleg unde-i sunt coaiele atunci când își încalcă promisiunile? Unde-i sunt coaiele când semnează acte împotriva cetățenilor? Unde-i sunt coaiele când cuvântul NU pentru ea înseamnă DA? Unde-i sunt coaiele când îl numește pe Usatîi balabol, criminal și penal, iar apoi cerșește voturile lui? Nu are coaie Maia Sandu, iar acest lucru este pe cât se poate de vizibil și clar.

Coaiele Maiei Sandu sunt acolo unde îi este demnitatea și solidaritatea. Sunt nicăieri. Pentru că ele nu există. Există doar FĂȚĂRNICIE, IPOCRIZIE și DORINȚA ARZĂTOATE DE A FI LA PUTERE pentru a putea pune în aplicare planurile pe care le tot notează de când a intrat în politică.

Și nu, nu constă problema în dorința de a fi la putere, ci mai degrabă în încălcarea propriilor principii, valori și promisiuni. Asta e problema. Și e o problemă gravă pe care o lustruiesc angajații ei. Nu degeaba coțofenele sunt considerate păsări cărora le place tot ce strălucește și nu degeaba a fost comparată cu o coțofană. Ei îi place ca cineva să îi lustruiască imaginea și să strălucească în fața oamenilor, dar de facto e mizerabilă și ipocrită.

Cât pe ce să uit, dragi susținători ai Maiei Sandu, nu uitați să îi strângeți coaiele de pe jos! Ah, nu sunt coaie. Sunt doar vorbele goale a Maiei Sandu. Pentru că a avea coaie cerșind voturi de la cel pe care-l credeai până acum penal – înseamnă să nu ai coaie.

Sursa: sinteza.org