Doritorii de a candida la funcția de primar în localitățile din țară, pot să se alăture la platforma MAN. Președintele Mișcării Alternativa Națională Ion Ceban a lansat astăzi apelul, în cadrul unei conferințe de presă.

„Inițiem procesul de discuții în teren și suntem gata să mergem împreună cu cetățenii, deoarece ne pasă. Suntem gata să oferim platforma MAN pentru cei care vor să fie alături, pentru cei care vor să candideze și să muncească.

Criteriile de bază pentru a adera la familia MAN, este să crezi în țara ta, să vrei să schimbi lucrurile începând cu tine Am spus colegilor că vrem oameni în echipă, așa cum ne-am privi în oglindă, Oameni care știu să suflece mâinicile și să facă curat la noi acasă. Am demonstrat și avem încă multe de realizat.
Site-ul și toată echipa va fi prezentată din 11 mai după ce vom alege și membrii biroului. Dar nu este un secret, sunt foarte mulți colegi care am muncit toți acești ani împreună pentru a transforma municipiul Chișinău, când nimeni nu a crezut.
Am demonstrat împreună. Deși știm că este încă foarte mult de muncit. Iar noi ne asumăm!”, a declarat Ceban.

Amintim că astăzi, Ion Ceban și-a prezentat noul sediu al Partidului Mișcarea Alternativa Națională.