Dorin Chirtoacă, președintele demisionat al Partidului Liberal, actual membru și candidat al AUR pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, astăzi a dat dovadă de lipsă de educație și respect. Acesta a încercat să se arunce în fața liderilor Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, dar până a ajunge la ei a sărit în spatele deputatei Adela Raileanu.

”Iată fața adevărată a partidelor de dreapta (unioniste, pro-europene și pro-NATO). Iată haosul și violența pe care o reprezintă aceste partide – PAS, PUN, AUR ș.a.

Marșul „Iubim Moldova” a arătat diferența dintre încrederea, calmul și spiritul patriotic moldovenesc al comuniștilor și socialiștilor, pe de o parte, și extremismul politic al unioniștilor, pe de altă parte”, a fost reacția lui Igor Dodon, după acest incident cu Dorin Chirtoacă.

Agenții SPPS și polițiștii au intervenit pentru a restabili ordinea publică, inclusiv au înlăturat obstacolul pus de către reprezentanții AUR în fața celor peste 20 de mii de participanți la marșul de astăzi.