Președintele Igor Dodon aruncă o nouă fumigenă. Aflat într-o vizită oficială la Moscova, Șeful statului amenință că va denunța Acordul de Asociere cu UE dacă PSRM va avea majoritatea parlamentară. Declarația a fost făcută în cadrul unui briefing de presă susținut alături de Președintele rus Vladimir Putin.

„Am subliniat și anterior că sunt împotriva semnării acestui Acord de Asociere cu UE. Acest Acord nu a adus niciun beneficiu Moldovei, doar am pierdut piaţa rusă. Și asta în timp ce produsele noatre ajung greu pe piața din UE. Volumul exporturilor pe piața din UE s-a micșorat. Mai exact, noi nimic nu am obținut prin semnarea acestui Acord. Nu exclud că dacă la următoarele alegeri parlamentare, PSRM va câştiga majoritatea în Parlament, acest Acord va fi anulat”, a declarat preşedintele Igor Dodon.

Igor Dodon se află, în aceste zile, într-o vizită oficială la Moscova, iar astăzi a avut o întrevedere cu omologul său Vladimir Putin. Dodon urmează să se mai întâlnească și cu alți oficiali ruși.