Un elev de clara a șasea  a murit şi alte cinci au fost rănite în urma unui atac armat la un liceu din SUA. Criminalul este un elev de 17 ani, care învăța acolo. După ce a împușcat mai mulți colegi, adolescentul s-a sinucis. 

Suspectul este chiar un elev de 17 ani, care învăţa la liceul respectiv. Conform autorităţilor, acesta ar fi murit din cauza unei răni grave pe care şi-ar fi provocat-o singur, după ce s-ar fi impuşcat.

Suspectul este chiar un elev de 17 ani, care învăţa la liceul respectiv

Totul s-a intamplat în prima zi de școală după vacanța de iarnă , atunci când elevii se întorceau la şcoală. Când s-a deschis focul de armă, în clădire se aflau puțini elevi. Apropiaţi ai tânărului suspect spun că acesta a fost supus mai multor tipuri de hărţuire de-a lungul copilăriei sale.

Băiatul era înarmat cu o pușcă cu pompa și o armă de calibru mic, a declarat poliția. Poliția a găsit, de asemenea, un „dispozitiv exploziv improvizat”, pe care autoritățile l-au luat imediat de la fața locului și s-au asigurat că nu va exloda. Tânărul a fost identificat drept Dylan Butler. Dovezile indică că a acționat singur, au spus autoritățile, potrivit nbcnews.

„Butler a făcut, de asemenea, o serie de postări pe rețelele sociale înaintea atacului”, au spus autoritățile.

sursa