Chironda se vrea primar

Activistul, consilierul municipal, Victor Chironda anunță că va participa la alegerile locale din 2019 și anume pentru funcția de primar al Chișinăului.

Potrivit lui Chironda, deși suntem în anul 2019, orășenii sunt impuși să locuiască într-o junglă de beton și corupție, iar fiecare se descurcă cum poate, transmite SubiectulZilei. 

“Chișinăul a fost mereu condus de politicieni care aruncă cu declarații în ambuteiaje. Politicieni, care au despre poluarea râului Bâc doar opinii. Care ne mint cu conflicte inventate ca să ne distragă atenția de la corupția din care se hrănesc. Oameni care folosesc Primăria și Consiliul Municipal pentru a-și promova interesele personale și de partid. Chișinăul este victimă a răfuielilor dintre politicieni.

Promit să rezolve toate problemele, dar au generat doar haos și mizerie.

Credeam că în aceste alegeri totul va fi altfel. Însă, la moment, nu văd decât aceeași abordare – declarații goale, inițiative populiste și jocuri politice. Politicienii văd în Primăria Chișinău și Consiliul Municipal o trambulină și o platformă politică pentru alegerile parlamentare. Noi însă aici trăim”, a scris Chironda pe o rețea de socializare. 

În acest context, consilierul municipal și-a anunțat public intenția de a candida la funcția de primar al municipiului Chișinău.

“Fac apel la toți cei care mi-au urmărit activitatea, la toți prietenii Scuarului Cehov și la orășenii care țin la Chișinău și îl doresc un oraș modern, european, atractiv pentru turism, economie și creșterea unei familii, prietenos cu toți și accesibil – vă invit să creăm împreună o alternativă reală pentru oraș și municipiu”, a conchis Chironda.