Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a lansat, în Republica Moldova, Campania „AUR te aude”.

Conducerea formațiunii, în cadrul unei conferințe de presă, a declarat că, campania se desfășoară la talpa țării, printre cetățeni, pentru cetățeni.

„Din toamna aceasta „AUR te AUDE” a trecut Prutul. Dacă ai o problemă pe care nu știi cum să o rezolvi, o sesizare sau o propunere, probleme legate de cetățenia română, de transcrierea actelor de stare civilă etc o poți adresa față în față președintelui Boris Volosatâi la sediul deputatului pe str. 31 August nr.98, mun. Chișinău, sau membrilor de partid, inclusiv avocatului partidului. De asemenea, cei care doresc pot completa un formular cu problemele lor pe site-ul aurteaude.ro. sau partidulaur.md la rubrica „sesizare”.

Din această campanie face parte și acordarea de consultații juridice privind redobândirea cetățeniei romane, analiza dosarului, interpelări și îndrumarea despre pașii ce urmează să-i întreprindeți pana la depunerea dosarului. Telefon de contact +37369677784; e-mail: [email protected]”, au declarat fruntașii AUR.

Totodată, el a amintit cetățenilor că „echipele AUR merg în continuare în teren, printre oameni, culeg problemele, caută soluții și pregătesc amendamente la legislație, conlucrând cu comisiile de specialitate ale partidului”.

Amintim că, AUR a inițiat și implementează cu succes Campania „AUR te aude” , „Caravana Medicală”, „Cumpără de la romani”, „Vara romanilor” și „Hai la școala” .

Sursa: privesc.eu