O turistă care a urmat indicațiile GPS a ajuns din greșeală cu mașina în ocean, luni seară, la o lună după ce un incident similar a avut loc în același port din Hawaii.

Potrivit Hawaii News Now, șoferița a declarat poliției că a urmat indicațiile GPS, apoi a virat într-o curbă, care a dus-o pe o rampă pentru bărci.

Inițial, ea a crezut că este vorba doar de o baltă mare, dar, în realitate, a intrat cu mașina în Honokohau Small Boat Harbor din Kailua-Kona, potrivit Hawaii News Now.

Poliția din Hawaii a declarat că vehiculul a ajuns în „apă adâncă”, iar un martor a declarat că femeia a reacționat surprinzător de încet la faptul că mașina sa s-a scufundat în apă.

„I-a luat ceva timp”, a declarat martorul anonim pentru postul local de știri. „A sfârșit prin a-și lua rucsacul sau poșeta, toate lucrurile pe care le-a putut lua înainte de a ieși din mașină”.

În cele din urmă, mașina a fost scoasă din apă, iar femeia a fost adusă în siguranță de un spectator aflat într-o barcă din apropiere, a precizat postul local de știri.

Cu o lună mai devreme, un alt vehicul condus de turiști a avut parte de o experiență similară.

Pe 29 mai, un cuplu aflat în vizită în Hawaii a urmat indicațiile GPS care au condus duba lor direct în apă.

sursa