Cardi B a fost internată în spital în urma unei „urgențe medicale”. Artista și-a anulat spectacolele din perioada următoare. Ea le-a transmis și un mesaj fanilor. „Mă voi întoarce mai bine și mai puternic în curând”, a scris Cardi pe X.

Cardi B își prioritizează sănătatea în această perioadă. Recent, artista a anunțat că își anulează spectacolul de la ONE Musicfest din cauza unei urgențe medicale.

Cardi B a fost internată în spital în urma unei „urgențe medicale”

„Sunt atât de tristă să împărtășesc această veste, dar am fost în spital recuperându-mă după o urgență medicală în ultimele două zile și nu voi putea cânta la ONE Music Fest”, a scris Cardi, 32 de ani, pe X.

„Mi se frânge inima că nu voi putea să-mi văd fanii în acest weekend și chiar mi-aș dori să fiu acolo. Bardi Gang, mulțumesc pentru înțelegere. Mă voi întoarce mai bine și mai puternică în curând. Nu-ți face griji. Dragoste”, a terminat ea.

Cardi nu a oferit mai multe detalii despre urgența medicală. În august, însă, ea a dezvăluit că s-a simțit „paralizată” și „nu s-a putut mișca două zile consecutiv” după ce a avut un „accident ciudat” care aproape a dus la pierderea sarcinii.

„Coboram scările și am alunecat puțin”, a explicat cântăreațaîntr-o conversație la X Spaces. „Practic am căzut, dar încercam să mă împiedic să cad, așa că mă țineam de balustradă. Mi-a alunecat piciorul și mi-am cam spart fundul”.

În cădere, ea „a simțit o smucitură ciudată și nu m-am putut ridica cu adevărat”.

Ulterior, ea a aflat că a „rupt un ligament” în pelvis și că era chiar acolo unde era capul bebelușului ei.

„M-am dilatat și am avut contracții la fiecare două minute timp de 24 de ore”, a spus ea. „Așa că au trebuit să mă monitorizeze. Mă durea foarte mult. Nu m-am putut mișca două zile consecutive.”

Cardi B este din nou în conflict cu Offset

Anularea spectacolului de la Festival vine la o zi după ce a vorbit despre fostul ei soț, Offset, într-o serie de postări pe care ulterior le-a șters de atunci de pe X.

„Frate, îi doresc ce e mai rău acestui om. Niciodată nu am urât pe cineva atât de mult și aceste cățele ar face orice ca să-l aibă”, a scris ea. „Te rog, ia-l pe acest om de pe mâinile mele, acest sac de gunoi este prea greu !!”.

sursa